Vds server


A legegyszerűbb módja a virtualizáció.

vds server

A VDS a virtualizáció kezdetén jött létre, de nem sikerült elkapnia a népszerű használatot. A VPS-t később hozták létre, de széles körben elterjedt, mivel több szoftvermérnök a kifejezést használta a szoftverükben.

Virtual Private Server setup

Bár a kettő nagyjából ugyanazt a dolgot érte el, a VDS és a VPS között még mindig kismértékű különbség van a források elosztásában. A VPS-ben az erőforrások össze vannak egymással összevonva, vds server a szoftver megfelelő összegeket oszt ki a privát kiszolgáló minden egyes példányára.

Bár vannak korlátok, gyakori gyakorlat, hogy több példányt telepítsen, mint amit a hardver ténylegesen képes elhelyezni.

vds server

A rendszergazda azt feltételezi, hogy nem minden példány csúszik egyszerre. A VDS-ben a hozzárendelt erőforrások fixek, így a telepített példányok száma nem haladja meg a hardver tényleges kapacitását.

vds server

A VDS elsődleges előnye, hogy függetlenül attól, hogy a forgalom a többi példányban csúcsossá válik-e, nem fog késedelmet elérni a kiszolgálón. Mivel az erőforrások rögzítve vannak, az esetek nem sérthetik egymás erőforrásait.

A kis méretű vds server számára a VPS még mindig megéri, mert a többszörös esetek csúcspontjának valószínűsége meglehetősen ritka, és nem érinti a webhelyét.

vds server

Azok számára, akik csak indulnak, ki kell választania az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatást. A későbbiekben jobb hardverre költözhet, miután felhalmozta a virtualizációs szolgáltatások által rendelkezésre bocsátott erőforrásokat. Összefoglaló: 1.

vds server